Připravujeme pro vás pokrmy klasické české kuchyně, vždy z kvalitních a čerstvých surovin, od prověřených domácích dodavatelů. Jídelní a nápojový lístek obměňujeme podle sezónní nabídky. Ve všední dny podáváme polední menu (polévku a hlavní jídlo), o víkendech a svátcích pořádáme speciální gastro akce.
O víkendech může dojít k omezení stálé nabídky jídel. Aktuální nabídku najdete v hostinci. Dobrou chuť!
Pondělí 14. dubna | ||
250 ml | Brokolicový krém s modrým sýrem a krutony (1,3,7) | 65 Kč |
150 g | Bratislavská vepřová plec s kynutými knedlíky (1,3,7,9) | 175 Kč |
150 g | Kuřecí stehenní řízky s bramborovou kaší a zelným salátkem (1,3,7) | 175 Kč |
200 g | Zeleninové ragú s bylinkami a pečenou polentou (1,7,9) | 175 Kč |
Úterý 15. dubna | ||
250 ml | Kuřecí thajská polévka s koriandrem (6,7,9) | 65 Kč |
150 g | Chilli con carne s jasmínovou rýží a zakysanou smetanou (7,9) | 185 Kč |
200 g | Grilovaná vinná klobása s bramborovou lepenicí (1,7) | 175 Kč |
300 g | Tagliatelle se sušenými rajčaty a kapary s parmezánem (1,3,7) | 175 Kč |
Středa 16. dubna | ||
250 ml | Krém z červené řepy s pestem z medvědího česneku (7) | 65 Kč |
150 g | Pečená krkovice na pivu se špenátem a bramborovými knedlíky (1,3,7) | 185 Kč |
150 g | Kuřecí quesadilla s cheddarem, jalapeno, zakysanou smetanou a raj. salsou (1,7) | 185 Kč |
300 g | Farmářský salát s pečenou kukuřicí a grenaillemi, bylinkový dresink (7) | 175 Kč |
Čtvrtek 17. dubna | ||
250 ml | Zeleninový vývar s játrovou zavářkou (1,3,7,9) | 65 Kč |
150 g | Hovězí stroganoff s jasmínovou rýží (1,7,9,10) | 205 Kč |
200 g | Zauzené BBQ žebírka se zeleninovým crudité a bylinkovou bagetkou (1,3,7,9) | 185 Kč |
300 g | Krémové carnaroli zeleninové rizoto s medvědím česnekem (7,9) | 175 Kč |
Pátek 18. dubna | Velký pátek | |
Nabídka platí od 11.00 do 14.00 hodin nebo do vyprodání zásob.
Seznam potravinových alergenů dle směrnice 1169/11 EU dostanete na vyžádání u obsluhy.