6.-7. dubna – Ty naše hovězí nápady |
Hovězí pečeně po Burgundsku s karlovarským knedlíkem |
Konfitovaný hovězí karabáček s papričkami jalapeños, čedarem a hranolky, rukola |
13.-14. dubna – To jsem z toho jelen |
Jelení gulášek se špekovým knedlíkem a cibulkou |
Jelení výpečky s červeným zelím a bramborovým knedlíkem |
20.-21. dubna – Stehýnko nebo prsíčko ?
|
Grilované kachní prso s višňovo-rybízovou omáčkou, batátové pyré a polníček |
Kohoutí stehýnko na červeném víně, bramborová kaše |
27.-28. dubna – Čuňačinky |
Vepřová žebra v BBQ se salátem coleslaw a chlebem, dip z modrého sýra |
Vykostěné vepřové koleno pečené na našem pivu s hořčicí a křenem, chléb |