1.-2. března – Retro vík… !!! |
Šunka s křenovou pěnou… Kuřecí stejk s broskví, šunkou a sýrem s domácími kroketami… |
Pikantní směs „flamendr“ s našimi bramboráčky… |
8.-9. března – Na jaře fit… |
Grilovaný losos „gorbuša“ s jarním salátem z mladých brambor a pečeným citrónem… |
Kukuřičný supréme plněný bylinkovým máslem s anýzovým likérem, polenta a omáčka z medvědího česneku… |
15.-16. března – Roštěnky a rošťáci… |
Roštěná po židovsku s domácími bramborovými rösti… |
Roastbeef s pečenou kořenovou zeleninou a hořčičnou omáčkou s kapary… |
22.-23. března – Mladí a neklidní… |
Telecí pavouček na šafránovém rizotu s mladými bylinkami… |
Marinovaná jehněčí kýta s bramborovým pyré s lanýži a jarním hráškem… |
29.-30. března – Prase in due mondi… |
Vepřové uzené žebírko v domacím bramborovým knedlíku se zelím a cibulkou… |
Vepřová porchetta s grilovanými batáty s fava fazolemi… |