4.-5. ledna – Ty krá . . o!!! |
Hovězí líčka na víně s bramborovým pyré a celerovou slámou… |
Jemné plátky roastbeefu na pečené kořenové zelenině s hořčičnou omáčkou a křupavým kapary… |
11.-12. ledna – Kachna na druhou… |
¼ Pomalu pečené kachny s kedlubnovým zelím s badyánem a rozmarýnovými škubánky… |
Do růžova grilované kachní prso s karamelizovanými jablky a šalotkou, křenovo-bramborové pyré… |
18.-19. ledna – Ryba, rybě… |
Filet z candáta s bylinkovým čočkovým ragú a citrónovou omáčkou… |
Pečený pstruh na česnekovém másle, pyré z černého kořene a glazované karotky… |
25.-26. ledna – A zase ty prasečinky… |
Vepřová panenka špikovaná švestkami s houbovým kroupotem a tymiánovým demi glace… |
Presovaný vepřový bůček s bramborovým nokem a restovaným smetanovým mangoldem… |
|
|
|