VÍKENDOVÉ CHUŤOVKY

4.-5. ledna – Ty krá . . o!!!

Hovězí líčka na víně s bramborovým pyré a celerovou slámou…
Jemné plátky roastbeefu na pečené kořenové zelenině s hořčičnou omáčkou a křupavým kapary…

11.-12. ledna – Kachna na druhou…

¼ Pomalu pečené kachny s kedlubnovým zelím s badyánem a rozmarýnovými škubánky…
Do růžova grilované kachní prso s karamelizovanými jablky a šalotkou, křenovo-bramborové pyré…

18.-19. ledna – Ryba, rybě…

Filet z candáta s bylinkovým čočkovým ragú a citrónovou omáčkou…
Pečený pstruh na česnekovém másle, pyré z černého kořene a glazované karotky…

25.-26. ledna – A zase ty prasečinky…

Vepřová panenka špikovaná švestkami s houbovým kroupotem a tymiánovým demi glace…
Presovaný vepřový bůček s bramborovým nokem a restovaným smetanovým mangoldem…

 

 
 

OPENING HOURS OF THE INN
Monday–Thursday | 11 am–10 pm
Friady–Saturday | 11 am–11 pm
Sunday | 11 am–9 pm

CONTACT AND INVOICE DETAILS
Únětický výčep s.r.o.
Rýznerova 19, 252 62 Únětice
Identification number: 24128023, Tax identification number: CZ 24128023