VÍKENDOVÉ CHUŤOVKY

3.- 4. února – Ty naše hovězí nápady

Trhaný hovězí krk s křenovou remuládou, čedarem a hranolky, rukola

Hovězí karabáček v silné zeleninové omáčce se žampiony, divoká rýže

10.-11. února – Masopust + zabíjačka

10.února Narážení masopustního speciálu a veselice v pivovarské stodole
Prdelačka
Zabijačkový guláš, jelítka a jitrnice

17.-18. února – Pochoutky z čuníka

Vepřový steak cibulák se šťouchaným bramborem
Pečené vykostěné vepřové koleno, hořčice, křen a chléb

24.-25. února – Kuřecí úlet

Pikantní grilovaná kuřecí křídla, kukuřičný klas a rozpečená bageta
Kuřecí rolka plněná chorizem, šalvějí a sýrem, pesto ze sušených rajčat a smetanové brambory
 
 

OPENING HOURS OF THE INN
Monday–Thursday | 11 am–1 pm
Friady–Saturday | 11 am–11 pm
Sunday | 11 am–10 pm

CONTACT AND INVOICE DETAILS
Únětický výčep s.r.o.
Rýznerova 19, 252 62 Únětice
Identification number: 24128023, Tax identification number: CZ 24128023