2.-3. prosince – Speciality našich kuchařů |
Kachní prso s višňovou omáčkou, batátové pyré |
Konfitovaná vepřová pečeně, zeleninový závin, bylinkové glazé |
9.-10. prosince – Drůbeží víkend |
Kuřecí supreme s tymiánovou omáčkou, hráškové pyré |
Krůtí steak s omáčkou z modrého sýru, glazovaná brokolice |
16.-17. prosince – Dobroty z hovězího |
Hovězí roštěná po židovsku se šťouchaným bramborem |
Konfitovaný hovězí krk na česneku se špenátem, bramborový knedlík |
23.-24. prosince – Vánoční víkend |
Kapří hranolky s hranolky |
Houbový Kuba |
30.-31. prosince – Silvestrovský víkend |
Pečené přední vepřové kolínko na našem pivu s hořčicí, křenem a sladovým chlebem |
Belgický tataráček s farmářskými hranolky |