2.-3. listopadu — Pochoutky z pašíka… |
Pečené kolínko na našem pivu, fermentovaná zelenina, staročeská vejmrda, hořčice, pečivo |
Vepřový steak z plemene Duroc s bramborovým pyré s wasabi a ragú z jablek se šalvějí |
9.-10. listopadu – Svatomartinské husobraní |
Husí konfit ve skleničce s bylinkami Husí kaldoun |
Husí stehno s tymiánovými škubánky, variací zelí, pomerančovým demi glace |
16.-17. listopadu - Řííízkobraní… |
Krůtí řízky v citronové panko strouhance, pyré z fialových brambor s parmezánem |
Smažená krkovička v chlebové sladové strouhance s bylinkami, bramborový salát |
23.-24. listopadu – Z naší udírny… |
Naše uzené klobásky se staročeským zelňákem, meruňkovou hořčicí a nakládanou šalotkou |
Zauzené pomalu pečené hovězí žebro s křenovou omáčkou, chlebová nádivka |