Připravujeme pro vás pokrmy klasické české kuchyně, vždy z kvalitních a čerstvých surovin, od prověřených domácích dodavatelů. Jídelní a nápojový lístek obměňujeme podle sezónní nabídky. Ve všední dny podáváme polední menu (polévku a hlavní jídlo), o víkendech a svátcích pořádáme speciální gastro akce.
O víkendech může dojít k omezení stálé nabídky jídel. Aktuální nabídku najdete v hostinci. Dobrou chuť!
Pondělí 30. ledna |
||
250 ml | Brokolicový krém s krutony | 49 Kč |
150 g | Segedínský guláš s houskovým knedlíkem (1,3,7) | 135 Kč |
400 g | Pečené kuřecí paličky s bramborovou kaší, salát coleslaw (7) | 165 Kč |
200 g | Špagety s bazalk. pestem, česnekem a olivami, sýr Gran Moravia (1,3,7) | 135 Kč |
Úterý 31. ledna |
||
250 ml | Hovězí vývar s nudlemi (1,3,9) | 45 Kč |
150 g | Hovězí kostky na zeleném pepři s jasmínovou rýží (7) | 175 Kč |
250 g | Pečené kuřecí stehno s vařeným bramborem, okurkový salát (7) | 135 Kč |
200 g | Cizrnový šoulet, rukola | 125 Kč |
Středa 1. února |
||
250 ml | Celerový krém s krutony (1,3,7,9) | 45 Kč |
150 g | Vepřové rizoto sypané sýrem, červená řepa (7) | 145 Kč |
150 g | Kuřecí prsa v pivním těstíčku s vařeným bramborem, rajč. salátek (1,3,7) | 135 Kč |
200 g | Čočka na kyselo se sázenými vejci (3) | 125 Kč |
Čtvrtek 2. února |
||
250ml | Ovarová s kroupami (1,3,9) | 39 Kč |
150 g | Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou, houskový knedlík (1,3) | 145 Kč |
200 g | Kuřecí steak na bylinkách, americký brambor, paprikový dip (7) | 135 Kč |
250 g | Pohankové rizoto se zeleninou (7) | 125 Kč |
Pátek 3. února |
||
250 ml | Drůbeží vývar s fritátovými nudlemi (1,3,9) | 45 Kč |
150 g | Katův šleh z panenky v bramboráku (1,3) | 165 Kč |
300 g | Tagliatelle s kuřecím, cuketou a suš. rajčaty, sýr Gran Moravia (1,3,7) |
155 Kč |
250 g | Buchtičky se šodó (1,3,7) | 125 Kč |
Nabídka platí od 11.00 do 14.00 hodin nebo do vyprodání zásob.
Seznam potravinových alergenů dle směrnice 1169/11 EU dostanete na vyžádání u obsluhy.