7.-8. června – Káč, káč kačena… |
½ Pečené kachničky s variací knedlíků a zelí se silnou šťávou a vídeňskou cibulkou… |
Do růžova grilované kachní prso s batátovým pyré, kapustičkami a višňovým demi glace… |
14.-15. června – Únětické jehly… |
Mix kuřecího a vepřového masa na jehle se zeleninou a pečenou křupavou bramborou s bylinkovou zakyskou… |
Grilovací sýr z farmy Hole se zeleninou na jehle s pečenou křupavou bramborou a bylinkovou zakyskou… |
21.-22. června – Se šípkovou? Se zelím…! |
Kančí kýta se šípkovou omáčkou a domácím žemlovým knedlíkem… |
Kančí výpečky se zelím a na sádle pečenými škubánky… |
28.-29. června – Tenkrát v Americe… |
Pomalu pečený trhaný hovězí krk na smažených hranolkách s čedarovou omáčkou, papričkami a barevnými rajčátky… |
Double hovězí smash burger v domácí briošce, čedar, marinované okurky, majonéza, domácí kečup a hranolky… |
|