VÍKENDOVÉ CHUŤOVKY

2.-3. prosince – Speciality našich kuchařů

Kachní prso s višňovou omáčkou, batátové pyré

Konfitovaná vepřová pečeně, zeleninový závin, bylinkové glazé

9.-10. prosince – Drůbeží víkend

Kuřecí supreme s tymiánovou omáčkou, hráškové pyré
Krůtí steak s omáčkou z modrého sýru, glazovaná brokolice

16.-17. prosince – Dobroty z hovězího

Hovězí roštěná po židovsku se šťouchaným bramborem
Konfitovaný hovězí krk na česneku se špenátem, bramborový knedlík

23.-24. prosince – Vánoční víkend

Kapří hranolky s hranolky
Houbový Kuba

30.-31. prosince – Silvestrovský víkend

Pečené přední vepřové kolínko na našem pivu s hořčicí, křenem a sladovým chlebem
Belgický tataráček s farmářskými hranolky

PROVOZNÍ DOBA HOSTINCE
Po–Čt | 11–22 h
Pá–So |  11–23 h
Ne | 11–21 h

KONTAKTNÍ A FAKTURAČNÍ ÚDAJE
Únětický výčep s.r.o.
Rýznerova 19, 252 62 Únětice
IČO: 24128023, DIČ: CZ 24128023