2. — 3. srpna – Řízkobraní |
Králičí řízek v panko strouhance s pečenou zeleninou |
Vídeňský řízek (telecí) s lehkým bavorským salátem |
9. — 10. srpna – Ty naše panenky české… |
Filírovaná panenka s liškovou omáčkou a bylinkovými špeclemi |
Špalíky z panenky ve slanině se švestkovou omáčkou a gratinovanými brambory |
16. — 17. srpna – chutě Francie |
Nadívaná křepelka bylinkovou fáší s máslovou zeleninou |
Kohout na víně s restovanou zeleninou a bramborovým pyré |
23. — 24. srpna – Retro víkend |
„Kaťák“ z panenky v bramboráku, zeleninová obloha |
Kuřecí steak s broskví, zapečený se sýrem a zeleninovou oblohou |
30. — 31. srpna – Jehněčí víkend |
Jehněčí plec na rozmarýnu s pastyňákovým pyré a chips z červené řepy |
Domácí jehněčí klobásy s konfitovanými brambory a bylinkovým dipem |