7.-8. prosince – Se šííípkovou/Se zelííím!!! |
Pomalu pečená kýta z kance se šípkovou a žemlovou nádivkou. |
Kančí výpečky s variací zelí, bramborové šišky a smažená cibulka. |
14.-15. prosince – Prosincová zabijačka |
Jitrnice, jelita, jak to umí naše elita… Prdelačka, gulášek a pečený prejt, všichni budeme v sobotu lejt. |
Budou další pochutiny k našemu pivu a že u jednoho nezůstane, není divu! |
21.-22. prosince – Před Vánoci fit |
Krůtí filírované prso s dýňovým pyré a pečeným česnekem s bylinkami. |
Kuřecí kukuřičný supreme plněný houbovou fáší s pečenou zeleninou a kuřecím jusem. |
28.-29. prosince – Burgrem sem, burgrem tam |
Zvěřinový burger se sýrem brie, brusinkami, hranolky s bylinkovou solí a česnekovou aioli |
Trhaný pomalu pečený hovězí krk v naší briošce s křenovou majonézou, vyzrálou zauzenou goudou a karamelizovanou cibulkou, hranolky s bylinkovou solí a domácí bbq omáčkou |