VÍKENDOVÉ CHUŤOVKY

5.- 6. října — Šel jelen s daňkem…

Jelení hřbet s dýňovým pyré, kadeřávkem a madeira omáčkou

Dančí kýta na jalovci s křupavou hlívou a bramborovo-špenátovou roládou

12.- 13. října — Všechno lítá co kuře má…

Kuřecí supreme plněné hříbkovou fáší, dýňovými noky a kaštany
½ Vykostěného kuřátka marinovaného v jogurtu a koření s konfitovanými brambůrky

19.- 20. října — Nepřepepři toho vepře…

Vepřový steak z plemene Duroc s bramborovým pyré s wasabi a ragú z jablek se šalvějí
Vepřová panenka špikovaná chilli papričkou v parmazánu s dýňovým rattatoulie

26.- 27. října — Ty tele…

Pomalu pečený trhaný telecí karabáček s hranolky, chedarovou omáčkou, jalapeňo papričkami a rukolou
Telecí rump steak s dýňovým gratinem a máslovým romanescem

 

 
 

OPENING HOURS OF THE INN
Monday–Thursday | 11 am–10 pm
Friady–Saturday | 11 am–11 pm
Sunday | 11 am–9 pm

CONTACT AND INVOICE DETAILS
Únětický výčep s.r.o.
Rýznerova 19, 252 62 Únětice
Identification number: 24128023, Tax identification number: CZ 24128023