5.-6. dubna – Řízkujeme… !!! |
Uzenářské řízky z vepřové pečeně „duroc“ s restovanými brambory s cibulkou a bylinkami… |
Kuřecí marinovaná prsa v šalvěji a víně se sušenou šunkou v parmazánové strouhance s batátovým pyré… |
12.-13. dubna – Hověziny… !!! |
Pomalu pečené hovězí hrudí s bramborovými špalíky a červeným pestem se silnou hovězí šťávou… |
Krokety z hovězího žebra s bramborovým pyré a křenovou omáčkou… |
18.-21. dubna – Veselé Velikonoce |
Jehněčí játrová paštika s presovanou hruškou a velikonoční nádivkou… |
½ Pečeného nadívaného jarního kuřátka s mladou zeleninou a jemnou dijonskou omáčkou… |
Telecí pečeně na bylinkách s brambůrkami grenaille, pestem z medvědího česneku a demi-glace… |
26.-27. dubna – Maso a brambora… |
Vepřová „živáňská“ brambora v alobalu s dipem z pečených paprik… |
Krůtí brambora v alobalu se sýrem, kukuřicí a nakládanými paprikami… |