VÍKENDOVÉ CHUŤOVKY

7.-8. června – Káč, káč kačena…

½ Pečené kachničky s variací knedlíků a zelí se silnou šťávou a vídeňskou cibulkou…
Do růžova grilované kachní prso s batátovým pyré, kapustičkami a višňovým demi glace…

14.-15. června – Únětické jehly…

Mix kuřecího a vepřového masa na jehle se zeleninou a pečenou křupavou bramborou s bylinkovou zakyskou…
Grilovací sýr z farmy Hole se zeleninou na jehle s pečenou křupavou bramborou a bylinkovou zakyskou…

21.-22. června – Se šípkovou? Se zelím…!

Kančí kýta se šípkovou omáčkou a domácím žemlovým knedlíkem…
Kančí výpečky se zelím a na sádle pečenými škubánky…

28.-29. června – Tenkrát v Americe…

Pomalu pečený trhaný hovězí krk na smažených hranolkách s čedarovou omáčkou, papričkami a barevnými rajčátky…
Double hovězí smash burger v domácí briošce, čedar, marinované okurky, majonéza, domácí kečup a hranolky…
 

OPENING HOURS OF THE INN
Monday–Thursday | 11 am–10 pm
Friady–Saturday | 11 am–11 pm
Sunday | 11 am–9 pm

CONTACT AND INVOICE DETAILS
Únětický výčep s.r.o.
Rýznerova 19, 252 62 Únětice
Identification number: 24128023, Tax identification number: CZ 24128023