5.- 6. října — Šel jelen s daňkem… |
Jelení hřbet s dýňovým pyré, kadeřávkem a madeira omáčkou |
Dančí kýta na jalovci s křupavou hlívou a bramborovo-špenátovou roládou |
12.- 13. října — Všechno lítá co kuře má… |
Kuřecí supreme plněné hříbkovou fáší, dýňovými noky a kaštany |
½ Vykostěného kuřátka marinovaného v jogurtu a koření s konfitovanými brambůrky |
19.- 20. října — Nepřepepři toho vepře… |
Vepřový steak z plemene Duroc s bramborovým pyré s wasabi a ragú z jablek se šalvějí |
Vepřová panenka špikovaná chilli papričkou v parmazánu s dýňovým rattatoulie |
26.- 27. října — Ty tele… |
Pomalu pečený trhaný telecí karabáček s hranolky, chedarovou omáčkou, jalapeňo papričkami a rukolou |
Telecí rump steak s dýňovým gratinem a máslovým romanescem |